“JUNGLE”

In de regel vindt in de laatste week van de zomervakantie voor het basisonderwijs regio zuid de Gemertse KinderVakantieWeek plaats. Zo ook dit jaar. Van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 augustus 2020 gaan we de 55e editie meemaken!

Alle kinderen uit Gemert en Handel die de basisschool bezoeken kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke vakantieweek. Ook kinderen die tijdens deze week bij familie in Gemert en/of Handel verblijven of op een andere manier bij Gemert betrokken zijn èn de basisschoolleeftijd hebben kunnen meedoen.

Schrijf je dan vanaf 2 januari in! De inschrijving sluit begin april 2020.
Geef elkaar op om teleurstellingen te voorkomen. Met kringopgaven kunnen we helaas geen rekening houden.

 

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND OP 2 JANUARI 2020!

 

Voor HULPLEIDING geldt dit jaar de regel, wie het eerst inschrijft heeft voorrang. Wij zijn hartstikke blij met zoveel aanmeldingen van hulpleidingen in de leeftijd 12-13-14. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij de 1-2 groepen. Bij uitzondering kunnen wij  hulpleiding ook indelen bij de 3-4 of 5-6 groepen. Dit kan alleen wanneer de leiding(en) waarmee jij je opgeeft 18+ zijn.
Het kan zijn dat we jou vragen om jouw inschrijving om te zetten naar vrijwilliger. Als dat het geval is dan geven wij jou de garantie dat je het volgende jaar mee mag doen als leiding.

 

Voor MAATSCHAPPELIJKE STAGE gelden dit jaar andere regels. Tijdens het inschrijven vink je het vakje ‘MAS’ aan en vul jij jouw school in. Dit jaar verwachten wij daarbij een korte motivatie mail van jou. Deze mail dien je binnen twee weken na inschrijving naar ons te mailen. Zonder motivatiemail kun je je uren niet als maatschappelijke stage wegschrijven. Vragen? mas@kvw-gemert.nl

 

KINDEREN

(HULP-)LEIDING

VRIJWILLIGERS