BELANGRIJK – LEES GOED DOOR!

De inschrijftermijn voor kinderen is gesloten!. Onjuiste of onvolledige inschrijvingen worden niet verwerkt.

Indien betaling niet lijkt te lukken, ververs dan eens de pagina. Je ontvangt een bevestigingsmail na inschrijving, check hiervoor je inkomende postvak. Tref je daar geen bevestiging aan, kijk dan eens in je ongewenste postvak.

Per categorie (1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8) kan worden ingeschreven. Het is niet mogelijk uw kind in een andere categorie in te delen als waar het kind ten tijde van aanmelding ook daadwerkelijk in de groep zit. Ook niet om zo een maatje op te kunnen geven. 

Kinderen mogen als voorkeur één vriendje of vriendinnetje opgeven. We houden met slechts één voorkeur rekening en alleen als beide kinderen elkaar opgeven.
Het opgeven van meerdere vriendjes of vriendinnetjes al dan niet door middel van kringopgaven kan leiden tot teleurstelling. Je kunt dit voorkomen door van te voren duidelijk met vriendjes en vriendinnetjes af te spreken wie wie opgeeft.

Wat betreft de maatvoering lopen de t-shirts in leeftijdsmaten bij de leverancier, hierdoor lijkt er een gat te zitten tussen maat 140 en 158. Kijk daarom ook naar de aanbevolen leeftijdsmaat en maak zelf de voor jouw kind best passende keuze. Het duurt nog even voordat jouw kind het shirt aan doet.

Voor de 1-2 groepen en de 3-4 groepen zijn veel ouders / opa’s / oma’s / buurman / buurvrouw / tantes / ooms nodig als leiding. Bij opgave in een van deze categorieën verwachten we van jou als ouder/begeleider minimaal de inzet van 2  hele dagen als leiding of als vrijwilliger. Dit mag ook opa/oma/ buurman/buurvrouw zijn met een minimale leeftijd van 25 jaar zijn. Schrijf altijd in via het inschrijfformulier leiding of het inschrijfformulier vrijwilliger.

Wij werken samen met stichting leergeld, voor meer informatie http://www.leergeld.nl/gemert of www.zichtpo.nl/scholen/stichting-leergeld

Controleer de ingevulde gegevens zorgvuldig!!

Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ouderreglement van KinderVakantieWeek Gemert.