BELANGRIJK – LEES GOED DOOR!

Wat fijn dat mee wilt helpen tijdens de KinderVakantieWeek! Je mag als (hulp-)leiding één voorkeur opgeven met wie je graag samen in een groep wordt ingedeeld. We kunnen met slechts één voorkeur rekening houden. Je kunt je alleen inschrijven als (hulp)leiding als je minimaal 2 hele dagen beschikbaar bent (bij kleuters gaat het om twee dagdelen).

Wij streven ernaar bij het indelen van de leidingen om deze in te delen volgens onderstaande tabel en de door jullie opgegeven voorkeuren. Hiervoor zijn we wel afhankelijk van de aangemelde leidingen (vrijwilligers). Het kan dus voorkomen dat de definitieve indeling anders is dan hieronder genoemd. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 • 1-2 groepen
  minimaal 2 leiding 25+ en 2 hulpleiding*
 • 3-4 groepen
  minimaal 1 leiding 18+ en 2 hulpleiding*
 • 5-6 groepen
  minimaal 3 leiding 15+
 • 7-8 groepen
  minimaal 2 leiding 18+

*Voor leiding van 12-13-14 jaar is er de mogelijkheid om als hulpleiding aanwezig te zijn. Er dient dan wel tenminste één extra leiding aanwezig te zijn van minimaal 25/18 jaar. Hulpleiding wordt alleen bij de 1-2 groepen en de 3-4 groepen ingedeeld. 

We hebben zeer beperkt plaats voor hulpleiding.  Mocht het zijn dat er meer inschrijvingen zijn dan plekken, kunnen we je benaderen om je inschrijving in overleg te wijzigen in vrijwilliger. Als tegemoetkoming bieden wij jou voorrang om leiding te zijn in het volgende jaar.


Om een geweldige week voor zoveel kinderen in goede banen te leiden zijn wij natuurlijk afhankelijk van een heleboel vrijwilligers. Naast organisatie en (hulp)leiding zijn we ook dringend op zoek naar mensen die willen helpen met het opbouwen op de zaterdag en maandag voorafgaand aan de KinderVakantieWeek. Gedurende de KinderVakantieWeek op het terrein, als begeleiding bij spellen, hulp in de keuken, regelen van het verkeer, het schoonmaken van toiletten en verdere aanverwante werkzaamheden. Ook voor het opruimen na afloop van de KinderVakantieWeek kunnen we hulp gebruiken, op zaterdag en zondag.

Voor de opbouw- en opruimwerkzaamheden kun je je aanmelden door dit in te vullen bij bijzonderheden/opmerkingen of door een mail te sturen naar klv@kvw-gemert.nl

 

Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en groepsleiding-, hulpleiding- en vrijwilligersreglement van KinderVakantieWeek Gemert.